Δεν ήταν δυνατόν να φορτωθεί το Disqus. Εάν είστε συντονιστής παρακαλούμε να δείτε τον οδηγό μας επίλυσης προβλημάτων.

Giovanni Filero • 3 μήνες πριν

1. Δεν είναι νέα φάρμακα: είμαι φάρμακα που ήδη χρησιμοποιούνται ως ανοσοτροποποιητικά για άλλες παθήσεις. Η έγκριση του AIFA είναι για χρήση με tocilizumab, σε νοσοκομειακούς ασθενείς με επιβαρυμένη πνευμονοπάθεια, που τους χορηγείται ήδη οξυγόνο.
2. Πρόκειται για θεραπευτική αγωγή και όχι θεραπεία.
3. Η έγκριση έρχεται μετά από εκτεταμένες κλινικές μελέτες.

Βεβαίως, ένα σωρό ψεκασμένοι και κομπογιαννίτες έχουν ήδη έτοιμες «θεραπείες», αλλά ως γνωστόν, μαλακολογούν.

ViSko • 3 μήνες πριν

Ο συνδυασμός φαρμάκων στον covid και η έγκαιρη πρόσληψη είναι τα κλειδιά. Ψευδάργυρος, D, C, ρινοφαρυγγικές πλύσεις, βρομεξίνη, απλά και φτηνά συμπληρώματα/φάρμακα και φυσικά η ιβερμεκτίνη "το φάρμακο για τα άλογα" που είναι ένα από τα πιο ασφαλή σε ανθρώπους, με δις δόσεις ήδη και με βραβείο Νόμπελ το 2015. Δεν έχει πει ΚΑΝΕΙΣ μία κουβέντα, από τους εμβολιολάγνους πλασιέδες.

Giovanni Filero • 3 μήνες πριν

Πού ήσουνα κρυμμένος τόσον καιρό; Εσένα περιμέναμε!

ViSko • 3 μήνες πριν

τι ζόρι τραβάς;

Odis • 3 μήνες πριν

Η απολυτα στοχευμενη θεραπεια,τα ηξεραν εδω κ 1 χρονο αλλα...

Νίκος Κούνης • 3 μήνες πριν

Συγχαρητήρια στην προσπαθεια των συναδελφων. Τα φαρμακα αυτα εχουν χρησιμοποιηθει πολυ πριν (Kounis NG, Koniari I, de Gregorio C, Assimakopoulos SF, Velissaris D, Hung MY, Mplani V, Saba L, Brinia A, Kouni SN, Gogos C, Giovannini M, Novembre E, Arumugham V, Ricke DO, Soufras GD, Nugent K, Sestili P, Malone RW. COVID-19 Disease, Women's Predominant Non-Heparin Vaccine-Induced Thrombotic Thrombocytopenia and Kounis Syndrome: A Passepartout Cytokine Storm Interplay. Biomedicines. 2021 Aug 5;9(8):959).

Giovanni Filero • 3 μήνες πριν

Οι κλινικές μελέτες, αν έχεις ακουστά.