Vi klarte ikke laste inn Disqus. Hvis du er en moderator, se vår feilsøkingsguide.

TrollSpeilet2020 • 1 år siden

Gratulerer med dagen! https://uploads.disquscdn.c...

Arthur Heimlath • 1 år siden
John Magne Trane • 1 år siden

Hun kommer til å være sur når hun er tilbake på brua på fregatten.

Arthur Heimlath • 1 år siden

Helge Ingstad?

Fjorg Vanderplög • 1 år siden

Hvem er hun berta der?

Herman von Salza • 1 år siden

Det er Natalia Vladimirovna Poklonskaya. Hun sitter i den russiske nasjonalforsamlingen. Hun var statsavokat på Krimhalvøya fra 2011 til 2017, det er nok fra dengang dette klippet stammer

Fjorg Vanderplög • 1 år siden

Hva har hun gjort og hva skal den videoen bety?

Einar Hove • 1 år siden

Er dette befalet som førte KNM Helge Ingstad?

Frode Andreassen • 1 år siden

Et barn i Uniform???
Er det skolemusikken???

Skjærehavre • 1 år siden

Guttemusikken før dette.

Elev • 1 år siden

Med verdas dyraste oppvaskbørste? Ser at det er 3 for 24.90 på Europris.

Guest • 1 år siden
Elev • 1 år siden

Litt slik Romarriket gjekk glipp av den industrielle revolusjon. Fordi dei hadde nok slavearbeidskraft.

Men MdG vil jo at alle skal vaska opp for hand og skrota den klimafiendtlege oppvaskmaskinen.

Henning Rutledal • 1 år siden

Det nye svenske partiet, Nymfomane Feministers Ambivalens , kjemper for retten til å kunne ha sex med menn, som de egentlig hater!

h.berget@online.no • 1 år siden

Noen som husker episoden i Oslo hvor en mann kjørte rundt før ferden endte i en murvegg? La dere merke til politiet? 3-4 håndfaste politimenn la rebellen i bakken. På tv-opptaket ser vi en politikvinne som liksom skal hjelpe til. Hun er ikke med på pågripelsen, altfor lita og spinkel til slikt. Samme opplegg under korangrillinga i Kristiansand i november. Håndfaste politimenn la de muslimske angriperne i bakken. Ingen av kvinnekjønn hadde hatt sjans til en sånn inngripen.

Jeg har vært tillitsvalgt i fagforeninger i flere omganger. Utallige forsøk på å få kvinner til å ta slike verv var vanskelig, eller helt umulig. Å fremme håpløse lønnskrav, se det var de flinke til. Og særdeles flinke til å sutre hvis krava ikke gikk gjennom.

Dagens feminister burde bry seg med hva islam ødelegger for kvinner, det er mye å ta tak i. Å hakke på norske hvite menn er barnslig, men selvsagt behagelig da norske hvite menn aldri tar til motmæle og setter skrikhalsene på plass. Feminister, prøv ideene deres på imamer hvis dere tør, snakk med de om likestilling i islam. Jeg tror ikke feministene tør.

Klaus Myrvang • 1 år siden

kanskje vi norske menn bør gjøre som muslimene, egne innganger for kvinner og gjemt bak et teppe i lokalet. men jeg tror ikke de våkner

bitten • 1 år siden

Feministene er den hvite manns aller verste fiende , som handler om at mennene skal
underkaste seg disse kvinnen lyster til en hver tid , der likeverden mellom kvinner og menn
er helt fraværende .
Likestilling har vel kommet kvinner så til de grader til gode også som der kvinner blir kvotert inn
i bedrifter, selv om en mann er ofte mye mer kvalifisert til den jobben der så alt for ofte også .
Så avskaff dele denne feminist - kvinnedagen som har ingenting for seg noe mer , som burde
handle om demonstrasjon utenfor islamske moskeer om støtte til sine muslimske medsøstre .

John Magne Trane • 1 år siden

Vi kan differensiere, skjelne, slik at vi ikke retter baker for smed. Dagens, "fjerde bølge
feminisme" er det som er de skyldige.

https://en.wikipedia.org/wi...

Noe da også artikkelforfatteren skriver. (Eller var det formutter? ;) )

Å kvalifisere kvinner til posisjoner som ikke har noe med hva som er mellom beina, på grunn av det de har der, fører til at ukvalifiserte er i posisjoner som i beste fall kan være ødeleggende. I verste fall på dødelig måte.

Hvis det hadde vært noe tak i de som marsjerte i dag, hadde alle gjort som Sarah Mats Azmeh Rasmussen gjorde på kvinnedagen en 11 år siden: Brente hijab.

https://www.youtube.com/wat...

Men hvorfor skulle 4. bølge "feminister" bry seg om virkelig forfulgte kvinner? De er jo på lik linje med mørkemennene når det gjelder hat. Mørkekvinnene...

bitten • 1 år siden

Så hva disse feministene demonstrerer om på kvinnedagen kan man jo bare lure
på , når man tar ikke tak i de som er aller viktigst som er forfulgte kvinner i dag .

John Magne Trane • 1 år siden

De demonstrerer at de er gode. Det blir som marsjene til andre ideologier, enten det er disse kommunistene selv, eller for eksempel da nazistene marsjerte.

Tradisjonal Nordmann • 1 år siden

Det er ikke nok vi undekaster oss der og da, slik jeg og mange bekjente menn opplever det så må vi underkaste oss også i ettertid.

Det er på tide å sette slutt på matriarkiet siden den overtok patirarkiet lenge siden...

bitten • 1 år siden

Har aldri gått i slike tøvete feminist tog noen gang, sikkert på grunn av jeg er det totale motstykke til slike feminist - kvinner, som ikke ønsker å kue mannen .

Tradisjonal Nordmann • 1 år siden

Tusen takk for beviset på at det finnes fremdeles skikkelig gode kvinner som gjennomskuer en enorm mengde propaganda og løgn.

Du er ikke alene, men i et mindretall som begynner sakte men sikkert å bli større.

Tradwife kalles det på engelsk og er noe feministene hyler mot som er rart mener jeg. Hva kunne bli bedre for kvinner enn å ikke gjøre annet det mest viktige i hele menneskeheten som var/er/burde være å sørge for og oppdra neste generasjon til å bli flinke, sterke, kloke, ansvarlige folk - menn og kvinner - som går fra styrke til styrke i det de foretar seg og som er mest egnet til de "complimentary diffrences of men and women" som likerstiller begge kjønn uansett disse små forskjellene.

Jeg var husfar for 6 måneder og triveds fint i det. Men jeg som mann likte bedre å forsørge for familien det beste jeg kunne. Ja, jeg tok mer en min del av husarbeid og "snekker arbeid" og ungeoppdragelse mens jeg forsørget, alt det var min glede og noe som gjorde damen meget lykkelig som gjorde til at hun gjorde meg uhyre lykkelig nesten hver eneste natt, haha.

Takk igjen. Du burde være stolt av deg selv for å ikke ha latt deg rundlures av feministene og matriarkiet de har skapt de siste flere tiår.

Janne Kjølberg • 1 år siden

Så enig så enig.. Kvinnekampen foster dårlige ledere, de tar ikke tak i det som burde bekymre kvinner mest, nemlig ukulturen i islam. Der er de helt handlingsrammet fra topp til tå. 8 mars er en dato vi helst burde glemme. Sterke kvinner trenger ikke noen bevegelse.. Vi ordner opp og greier oss selv. Ja til mannen.. Hilsen Janne kjølberg!!

Martin • 1 år siden

Dette var virkelig bra skrevet.

Tradisjonal Nordmann • 1 år siden
...kvinnedagen er blitt kuppet av radikalere som vil utradere alle kjønnsroller, og som fremfor alt er forenet i en svært dårlig skjult forakt mot norske menn......En gjeng umodne, irrasjonelle sinnatagger som baserer sin «kamp» påløgner om et innbilt, villedende lønnsgap og et rabiat raseri mothovedsakelig hvite menn.

TUSEN TAKK FOR DISSE ÆRLIGE BESKRIVELSENE!

Her er mer ærlighet om likestilling. (Ja den er fra USA, men det er ikke så annerledes her at jeg kan merke noen forskjell.)

https://uploads.disquscdn.c...

Og så avslutter jeg med litt humør.
https://uploads.disquscdn.c...

Ola Nordmann • 1 år siden

Diskriminering er forbudt ved lov her i landet. Det eneste som "kvinnekampen" har i seg nå er mannshat mot hvite menn... Og de er forresten utrolig dårlig på å skjule det.

Så til dere yngre kvinner, hold dere langt unna disse "feministene", blir dere smittet av deres ulogiske tankevirus så er fremtiden deres spikret fast, helt uten deres egen familie, lykke og glede.

Bitre, sinna, ensomme og irrasjonelle, og dom skylder alle deres egne problemer, på andre enn dem selv, først og fremst hvite menn som har funnet seg i å høre på den dritten de spyr ut...

Feminisme er en garanti for et liv uten familielykke.

Frida Buschmann • 1 år siden

8. mars - BLÆÆÆÆ
Feminister - BLÆÆÆÆ
I morgen 8. mars låser jeg meg inne...

jorunn risdal • 1 år siden

Samme her Frida. Kondolerer med 8.mars..

Astraios • 1 år siden

Godt skrevet. Folk ville ha mer sympati for feminisme dersom ikke feminister alltid spiller på offerrollen og legger absolutt all skyld på menn. Selv etter 50 års kjønnskamp er arbeidslivet mer kjønnsdelt enn noen sinne. Menn jobber i privat sektor, tar de tyngste og mest risikable yrkene, jobber 7 timer mer per uke enn kvinner. Kvinner velger offentlig sektor, jobber mer deltid og har 70 % mer sykefravær enn menn. Likevel krever kvinner alle toppjobber i samfunnet og lik lønn som menn uansett yrke og innsats.

Men feminisme og kvinneaktivister har tatt over politiske partier (egne Kvinnegrupper) og ikke minst media.

Eirik Ask • 1 år siden

De fikk panikk i haugesund når eg avslørte flere tvangsvoldtekter.....en uting som har eksistert i flere år!Hurra for påtale-myndighetene!PS. Kanskje det samme skjer i andre distrikt?

Flyinglure • 1 år siden

Kvinnedagen-arrangementer er avlyst

Hilsen corona

Naatiden • 1 år siden

Ja, tenk bare at alle skulle smitte hverandre der, så tilbake på jobb i alle tenkelige offentlig etater. Nå går dager og timer fort. Gleder meg til å høre Erna etter hvert.

Janne Kjølberg • 1 år siden

Du får nok ikke høre noe mer fra den eminente statskvinnen, før viruset er borte.. Da vil hun si at uten henne og helsevesenet kunne det gått mye værre og at det var pensjonistene som sanner blir kvalm av som desverre måtte ta støyten,. Vi har ordene hans på tape å i alle aviser.. Det vi trenger er en sjonnalistne med baller, som ikke er pk!!

Balder Vonbrot • 1 år siden

Spør du Sanner så er vel Corona-viruset i bunn og grunn pensjonistenes skyld?

James Hansen • 1 år siden

Hysteriske batikk-hekser er de eneste som feirer 8.mars.

Arthur Heimlath • 1 år siden

Når eg ser deg slik
i djupe dal og tronge vik
Då stig i meg ein hug so sel
og livet blir eit spel

etnisknorsk • 1 år siden

Synes denne passer bra på kvinnedagen.

https://uploads.disquscdn.c...

TrollSpeilet2020 • 1 år siden

Hun nederste hadde gått inn i både styreverv og familietreet hvilken dag som helst... de øverste gidder vi ikke bruke energi på å snakke med...

Arthur Heimlath • 1 år siden
Barley • 1 år siden
Live Kristine utnes • 1 år siden

I en lang periode har kampen mot Israel vært en vesentlig del av 8 mars toget. Nå synes jeg imidlertid at det er blitt noe mer fokus på kvinneundertrykkelse i andre land. I fjor var det også 3 modige unge jenter som protesterte mot å bli kalt horer og trakasert av muslimske invandrergutter. Da synes jeg at dagen igjen får en mening.

jorunn risdal • 1 år siden

Herlig Maria ! Klem til deg for denne :-) https://media1.giphy.com/me...

Knut Rasmussen • 1 år siden

Når kvinner fikk rettigheter så måtte det gå ut over noen, nemlig menn.
Nå ser vi resultatet:
Norske kvinner er opptatt av utdanning og karriere og har ikke tid til å føde barn.
Og hvis de får barn må barna ut i barnehage altfor tidlig ( 1 år )som er til skade for dem.
Hvis ikke drømmeprinsen dukker opp så kan de smile hele veien til sædbanken og slik fikse et farløs barn.
En forbrytelse mot menneskeheten.
Med sædbank er mannen egentlig overflødig.
Og med så mange fosterdrap i året og med lav fødselsrate, så blir det et underskudd og den norske befolkningen blir byttet ut. En tragedie.
Det er 25% menn av den norske befolkningen får aldri famile med barn.
Det er mye frustrasjon der ute og mange menn er på jakt etter damer.
Innlegget her viser at det er kvinner som kommer mest i rampelyset:
http://www.verdidebatt.no/d...
Vi ser at mange av de vestlige samfunn er styrt av kvinner, i regjeringen vår er de viktigste stillinger besatt av kvinner.
Patriarkatet ligner maursamfunnet (ordspråkene 6,8), alle (kvinner og menn) har sin plass i samfunnet og sin oppgave.
Men vi er på full fart over til matriarkatet, bi-samfunnet med dronning (kvinner) og arbeidsbier (menn).
Dette er en utvikling som har vært kjent lenge, ingen har gjort noe med det.
Agressive feminister har vært opptatt av kvinnekvoter i aksjeselskaper, men ingen har brydd seg om at skolen er femisert og tilpasset for jenter.

Resultatet er at vi får splittende familier med det resultat at vi får en mengde farløse, morløse barn som blir opprørere. Noen vil danne gjenger som vil spre død og ødeleggelse.
Det er bare den biologiske far/mor som kan disiplinere sine barn . Det vil være mye hat mot sine "foreldre" og det bli brudd mot det fjerde bud om å hedre sin far og mor (eller foresatte). I jødisk skikk utrykkes det slik at det vil det være en forbannelse i flere generasjoner.
Det er så djevelsk fordi vi avskaffer oss selv. Vi har sex uten barn og vi får barn uten sex.
Dette er ikke bærehraftig i det hele tatt.
Mange vil føle meningsløshet og eksistensiell nihilisme griper om seg.

Eirik Ask • 1 år siden

De sex multikulturelle begynte på 70tallet med sæd-bytte....

Elev • 1 år siden

Mykje sanning i dette.

Ulykkene kom med Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot, Castro osv.

Kva tenker du så om Salazar i Portugal og Franco i Spania? Dei var jo superkristne (erkekatolske) diktatorar.

Fjorg Vanderplög • 1 år siden

Se denne og vit sannheten bak feminismen

https://www.youtube.com/wat...

Tradisjonal Nordmann • 1 år siden

Tusen takk for at du mnner alle om den stygge sannheten myndighetene ikke ønsker er husket eller allmennkjent.

Fjorg Vanderplög • 1 år siden

Bare hyggelig!
Spre budskapet videre om hva den fæle feminismen egentlig går ut på!

andres • 1 år siden

dagens kvinnekamp er egentlig selvdestruksjon. disse kvinnene stiller seg bak innvandring av korantro mennesker hvor de hater den etniske hvite mannen som fjernet slaveriet noe afrikanere og arabere var sterk imot noe som skjer den dag i dag. det var england,frankrike og usa(hvite konservative) som avskaffett slaveri og ulikheter mens disse venstreradikale er de som prøvde å stoppe det da og idag benekter de samme ignorente personene historien. game over .