Нисмо могли да учитамо Disqus. Ако сте модератор погледајте нашводич за отклањање проблема како бисте пронашли више информација о насталој грешки.

Мали Зека • pre 11 месеци

Од овога нема ништа. Глобалисти, да имају икакве полуге да се спасу, спасли би се до сад. Ово су бункерске фантазије и замишљање излазних стратегија. Подсећа ме на сцену из феноменалног, иконичног филма Der Untergang кад Бруно Ганц у улози Адолфа, грозничаво износи план како ће по победи пред Берлином, морати брзо да се заузму нафтна поља у Румунији. Е, тако... И глобалисти ће, по победи над овом кризом, покренути нову илузију засновану на "заборављеном решењу" званом SDR.

Оно што ће се десити је прелазак на златно важење, прво билатерално, потом мултилатерално утврђивање курсева ресуверенизованих валута, уз додатак "електронског злата", оличеног у блокчејн валутама централних банака. И то ће бити нова реална и одржива међународна монетарна позиција, која ће вратити значај реалној економији.

Dioklecijan • pre 11 месеци

Gospod te čuo.

Пречанин • pre 11 месеци
shumadinac • pre 11 месеци

Kad god čujete za MMF ili Svetsku Banku setite se pravilnika Pentagona koji je obelodanjen na Vikiliksu a u kome stoji da su ove dve "organizacije" pod direktnom subordinacijom Pentagona!!!
Sva dalja diskusija je suvišna.

budjoni • pre 11 месеци

Koja sema za pljacku, i za smenjivanje neposlusnih lidera, a zatim kontrole distribucije vakcina samo podbnim,

Marko Obilić • pre 11 месеци

Не знам ди да метнем, ваљда ће оде најмање да штрчи...
https://www.youtube.com/wat...