Nu am putut să încărcăm Disqus. Dacă ești un moderator, vezi ghidul nostru pentru reparare .

Gillhauss George • Acum 1 an

Tot parlamentul e putred e plin de javre.. Toți aproape și-au adus contribuția la aceste legi care vor să se schimbe.Scarba îmi e de toți, dacă se aproba legile astea sa terminat cu noi ieșim din Europa...

Misu • Acum 1 an

Nu vor decât să scape ei, cu averile furate cu tot, şi să poată fura în continuare nestingheriţi. Altceva nu-i interesează.

Ioan Munteanu • Acum 1 an

Va dati seama ce rau face "cartea" , instructia in absenta educatiei? Realizati ce rau face educatia, disciplinarea in absenta moralei? Mai e nevoie de vreo dovada cat de rau face morala, in sens etic in absenta credintei autentice in Dumnezeu? Autentice, nu fatarnice! Veritabile, nu pomadate! Asumate plenar, nu doar declarativ!

Aida Bologa • Acum 1 an

Pai, din moment ce numai judecatorul poate decide (ne)vinovazia unui inculpat, este logic ca procurorii nu au de unde sa stie care va fi sentinta finala. Drept urmare, pt procuror exista mereu situatia de 50/50, vinovat sau achitat.
Sau isi imagineaza cineva ca un procuror va recunoaste vreodata ca pe x sau y l-a cercetat, chiar daca era convins ca e nevinovat? Si cine poate sa dovedeasca ce gandeaa procurorul la un moment dat despre un inculpat?
O aberatie.