Ne nuk kemi mundësi të ngarkojmë Disqus-in. Nëse ju jeni moderatori ju lutem shikoni udhëzuesin e rikonfigurimit.

Genève • 6 vite më parë

Ti ktheju prostitucionit se fiton ma shum lek pasi ky ësht qëllimi i yt parsor.

Mali • 6 vite më parë


E qfar kulture mediatike esht kjo?kjo dmth.se kombi Shqipetar esht i gjveshur .Te qoft Turp ty se pari qe ke pranu ta njollosish festen edhe ati kanali tv .por kur nuk ke shtet te q...n kush don si te don

Limi • 6 vite më parë

Ky ashet shteti shqiptar se jo mahi,po ku shef ti ne perendim se nji femer me cica si te dhies del e jep lajme. Po kjo ne te shkon ne filma porno e qe ashet e ndalume per mosha te reja ta shikojn ket keshetu.

Itarum • 6 vite më parë

po kugjindet ne pllazh apo ne tv,kjo per kend jepe lajme,kjo soj DHIJE.

Servis • 6 vite më parë

Ti qenke e gatuar per te derguar ne mesin e isisit ku ka dhjet mjekrrosha mbi femra po turreshin si hienat mbi stervinat-kermat.

Samenti • 6 vite më parë

Para disa jave ishte nje tjeter spikere qe i mbushi gazetat nderkombetare. Neser edhe kjo do te publikohet ne shumicen e medieve nderkombetare. Ky ishte edhe qellimi i saj. Prandaj komentues mos shani, po kenquni me kete video, ndryshe nuk do ta kishit njohur kurr kete bukuroshe!

Musa • 6 vite më parë

Amoraliteti tek shqipëtaret ka arritur majat, Por edhe si shtet dhe si komb i kemi kënduar aq shum moralit e beses shqiptare sa ta merr mendja se ne i kemi qpikur,Por po duket se njeriu aludon gjithmone ne ate që se ka! e te ne s kishte pas as bes e as moral !!!
Një porno film i till shifet me përmasa te caktuara e jo publikisht kështu si në RPDSH.
Nga turpi nuk ka vdekur as kush,edhe juve turp-turp -turp

Simon • 6 vite më parë

Kjo eshte nje motazhë, por mendoj se nuk eshte e rruges te perhapet nga mediume publike.

luan • 6 vite më parë

pif ani qfar feste kjo cullak

Mali • 6 vite më parë

Hajt de fshije edhe ket koment

Servis • 6 vite më parë

Nuk e dij ne cilin tv ka dale kjo protitute, por ate tv duhdt per ta mbyll menjehere dhe pronarin tij ta fuse ne qeli te per shume vite. Po si kane pase fytyre keta hora ta njollosin diten e Pavarsise dhe te Flamurit me njollose ne kete menyre. Sigurisht kete tv e finznson serbia.

Musa • 6 vite më parë

Edhe TV-n edhe drejtorit të tv duhet me ja qi p... e nanens e me qu në ajr!
tani marrin vesh të tjerët !!

tedeti • 6 vite më parë

bukur, bukur