Nu am putut să încărcăm Disqus. Dacă ești un moderator, vezi ghidul nostru pentru reparare .

Rocky Balboua • Acum 8 ani

cea mai proasta organizare pe care am vazut-o intr-o fabrica.Accesul se face ca in ciurda de vaci,la gramada , pe putere,care e mai tare.Orele suplimentare nu se platesc dublu decat atunci cand faci un nr. de ore {depozit cica-de 64 ore} pe care au ei grija sa le tina sub control.Transportul {local cel putin} e sub orice critica.Baile si wc.-urile sunt un adevarat focar de infectie desi este firma de curatenie.Sefii sunt facuti la apelul bocancilor {care da mai tare din cioc}.Se lucreaza mult peste program, impotriva vointei muncitorilor care sunt amenintati de sefii de banda.Avem un sindicat siece-fiction care nu face nimic ,doar ia banii fraierilor.Salariile sunt aceleasI ca acum 7 ani{au crescut putin dar prin intermediul magiei tot banii aia ii luam in mana}.Aceasta va rog sa ma credeti e o opinie colectiva{a muncitorilor} dar din pacate ne temem sa spunem ce ne doare,drept urmare mergem inainte ca niste animale manate cu biciul,mai injuram in gand sistemul,in speranta ca va fi bine si pentru noi...Astept si alte comentarii de la colegi...Numa bine...

KrombergSux • Acum 7 ani

Ai dreptate in legatura cu tot ce ai zis. Toti angajatii de la personal sunt o adunatura de psihopati care vorbesc fara un pic de respect fata de muncitori si nu le pasa deloc de cum se lucreaza pe banda. Pe scurt sunt niste oameni bolnavi la cap, fara sentimente care ar trebui sa le fie rusine ca traiasca.

Pe banda muncitorii sunt tratati exact ca niste sclavi.

Multumin Kromberg pentru grija pe care o aveti fata de angajati! Meritati sa fiti impuscati!

Babilon • Acum 7 ani

Prostime in masa.

UnTupeist • Acum 6 ani

De ce nu ii omorati ? Omorati-va sefii si gata, ce atata vaicareala. Serios acuma, ce nu ii bateti sau ii luati ostatici ? Nu vor mai fi asa figuranti :)